top of page

De Reis van de Held
Voor BEDRIJFSLEIDERS

Ondernemen kan geweldig maar ook pittig zijn.

 

Je moet veel ballen tegelijk in de lucht houden en voortdurend keuzes maken in je bedrijf en privé. Die keuzes kunnen behoorlijk door elkaar heen lopen.

 

Goede hulp bij een ondernemersleven is nooit weg!

 

Als jij betere keuzes maakt, krijg jij betere uitkomsten. Je voelt je beter, je verdient meer geld, je bedrijf groeit harder.

 

Een businesscoach helpt je om betere keuzes te maken en dus betere uitkomsten te krijgen, voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor je bankrekening.

 

Met een coach die zelf succesvol ondernemer is, kun je een hoop onzin overslaan en je komt sneller waar je wil zijn.

DE REIS VAN DE HELD is een coachingstraject van minimaal 6 maanden. Starten doen we met een 1 volledige dag (of weekend) outdoor coaching waarin de basis wordt gelegd en een masterplan voor jezelf wordt opgemaakt. 
Nadien volg ik je maandelijks op en kan je er voor kiezen om het traject uit te breiden op basis van je noden.

Kostprijs: € 1200 (excl btw) voor een traject van 6 maanden met 1 dag opstart.

Coach in camper is natuurlijk niets zonder een 'hub' op wielen. 'De reis van de Held' koppelt je letterlijk even los van je dagelijkse bezigheden. Je maakt een reis en neemt de tijd om nieuwe horizonten en vooral jezelf te (her)ontdekken. 

De aanpak is gebaseerd op de inzichten van 'The hero's Journey' van Joseph Campbell.

Coach in Camper vindt de balans tussen structuur en flexibiliteit. En dat zowel naar aanpak als naar locatie. Met de camper zijn we even 'onderweg'.

 

"Jezelf vinden op reis: afstand nemen helpt om te zien wat er is."

 

Als tochtgenoot ga ik niet met jou op een uitgetekende route van A naar B, eerder op verkenning naar nieuwe horizonten. Je keert weer naar de basis om van daaruit te kijken naar de toekomst, niet zweverig, wel oplossingsgericht.

Aan jou de keuze.

bottom of page